вівторок, 13 листопада 2018 р.

Формули для масивів та посилань в MS Excel.

Практична робота. 
Формули масивів та посилань в MS Excel.

Завдання 1. Створити  засобами табличного процесора  Довідник «ТАКСІ» для користувачів послугами таксі між містами Вінницької області. Внести у таблиці відомі  дані. Таблиця 1. Відстань між містами Вінницької області. Таблиця 2. Вартість квитка між містами.   Таблиця 3. Графік руху таксі між містами. Таблиця 4. Графік прибуття таксі в пункт призначення.
Довідник «ТАКСІ» створити з двох виникаючих списків міст, із яких вибирає користувач довільним чином пункти, до речі, ці міста подані в таблицях даних. У довіднику "ТАКСІ" користувач отримує інформацію: назва пункту відправлення(це місто), назва пункту призначення(це місто); відстань між обраними містами(число в км); вартість проїзду між обраними містами(число в грн); час відправлення з початкового пункту(години); час руху(години); час прибуття у кінцевий пункт(години).
Для створення  формул використати умову: середня швидкість руху  таксі 50 км/год. Довільним чином задайте в таблицях час відправлення таксі з пункту призначення, а час руху таксі до кінцевого пункту і час прибуття в кінцевий пункт підрахуйте самостійно за допомогою формул.



Немає коментарів:

Дописати коментар