вівторок, 4 квітня 2017 р.

сценарій презентації "Рослинний світ"





Практична робота в редакторі презентацій
Завдання. Створити презентацію згідно сценарію.
СЦЕНАРІЙ УЧНІВСЬКОЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  «РОСЛИННИЙ СВІТ»
Слайд 1. Заголовок: РОСЛИННИЙ СВІТ. Підзаголовок: П.І.Б учня, котрий створює презентацію, клас, дата створення. Ілюстрації: одне фото класифікації рослинного світу, одне фото озера з ліліями. Анімація для переходу на другий слайд.
Слайд 2. Заголовок: СПОРОВІ РОСЛИНИ. ЛИШАЙНИКИ  ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про лишайники. Ілюстрації: три фото лишайників. Анімація для переходу на третій слайд.
Слайд 3. Заголовок: СПОРОВІ РОСЛИНИ. ВОДОРОСТІ  ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про водорості. Ілюстрації: три фото водорості. Анімація для переходу на четвертий слайд.
Слайд 4. Заголовок: СПОРОВІ РОСЛИНИ. МОХИ  ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про  мохи. Ілюстрації: 4 фото мохів з анімацією. Анімація для переходу на п’ятий слайд.
Слайд 5. Заголовок:  СПОРОВІ РОСЛИНИ. ГРИБИ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про гриби. Ілюстрації: фото полян з грибами. Анімація для переходу на шостий слайд.
Слайд 6. Заголовок: СПОРОВІ РОСЛИНИ. ХВОЩІ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про хвощі. Ілюстрації: фото полян з хвощами. Анімація для переходу на сьомий слайд.
Слайд 7. Заголовок: СПОРОВІ РОСЛИНИ. ПАПОРОТНИКИ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про папоротники. Ілюстрації: фото полян з папоротниками. Анімація для переходу на восьмий слайд.
Слайд 8. Заголовок: СПОРОВІ РОСЛИНИ. ПЛАУНИ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про плауни. Ілюстрації: фото полян з плаунами. Анімація для переходу на дев’ятий слайд.
Слайд 9. Заголовок: НАСІНЕВІ РОСЛИНИ. ГОЛОНАСІННІ РОСЛИНИ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Широко відомі хвойні дерева: сосна, ялина, кипарис, кедр, секвоя, модрина.  Ілюстрації: фото лісів з голонасінних рослин. Анімація для переходу на десятий слайд.
Слайд 10. Заголовок: НАСІНЕВІ РОСЛИНИ. ПОКРИТОНАСІННІ РОСЛИНИ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про покритонасінні рослини. Ілюстрації: фото степів з покритонасінні рослин. Анімація для переходу на одинадцятий слайд.
Слайд 11. Заголовок: НАСІНЕВІ РОСЛИНИ. ОДНОДОЛЬНІ РОСЛИНИ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про однодольні рослини. Ілюстрації: фото степів з покритонасінних рослин. Анімація для переходу на дванадцятий слайд.
Слайд 12. Заголовок: НАСІНЕВІ РОСЛИНИ. ДВОДОЛЬНІ РОСЛИНИ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ. Текст: Повідомлення про дводольні рослини. Ілюстрації: фото степів з дводольних рослин. Анімація для переходу на тринадцятий слайд.
Слайд 13. Заголовок: НАСІНЕВІ РОСЛИНИ. БУДОВА РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про будову рослини: корінь, стебло, листя, квітка, плоди, насіння. Ілюстрації: фото будови дводольних рослин. Анімація для переходу на чотирнадцятий слайд.
Слайд 14. Заголовок: НАСІНЕВІ РОСЛИНИ. БУДОВА КВІТКИ. Текст: Повідомлення про будову квітки: квітконіжка, квітколоже, чашечка, віночок, суцвіття, пелюстки, тичинки, маточка. Ілюстрації: фото будови квіток дводольних рослин. Анімація для переходу на чотирнадцятий слайд.
Слайд 15. Заголовок: ДЕКОРАТИВНІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про ДЕКОРАТИВНІ РОСЛИНИ. Ілюстрації: фото ДЕКОРАТИВНИХ квіток. Анімація для переходу на шістнадцятий слайд.
Слайд 16. Заголовок: МЕДОНОСНІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про МЕДОНОСНІ РОСЛИНИ. Ілюстрації: фото квіток МЕДОНОСНИХ рослин. Анімація для переходу на сімнадцятий слайд.
Слайд 17. Заголовок: ЕФІРООЛІЙНІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про ОЛІЙНІ РОСЛИНИ. Ілюстрації: фото  квіток ОЛІЙНИХ рослин. Анімація для переходу на вісімнадцятий слайд.
Слайд 18. Заголовок: ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про лікарські рослини. Ілюстрації: фото квіток лікарських рослин. Анімація для переходу на дев’ятнадцятий слайд.
Слайд 19. Заголовок: ОВОЧЕВІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про овочеві РОСЛИНИ. Ілюстрації: фото  квіток та плодів овочевих рослин. Анімація для переходу на двадцятий слайд.
Слайд 20. Заголовок: РОСЛИНИ-спеції. Текст: Повідомлення про РОСЛИНИ-спеції. Ілюстрації: фото  квіток та плодів рослин-спецій. Анімація для переходу на двадцять перший слайд.
Слайд 21. Заголовок: РОСЛИНИ-фарбники. Текст: Повідомлення про РОСЛИНИ-фарбники. Ілюстрації: фото  квіток та плодів рослин-фарбників. Анімація для переходу на двадцять другий слайд.
Слайд 22. Заголовок: КІМНАТНІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про кімнатні РОСЛИНИ. Ілюстрації: фото  квіток та плодів кімнатних рослин. Анімація для переходу на двадцять третій слайд.
Слайд 23. Заголовок: ЗЛАКОВІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про злакові РОСЛИНИ. Ілюстрації: фото  злакових рослин. Анімація для переходу на двадцять четвертий слайд.
Слайд 24. Заголовок: БОБОВІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про бобові рослини. Ілюстрації: фото  бобових рослин. Анімація для переходу на двадцять п’ятий слайд.
Слайд 25. Заголовок: ВОЛОКНИСТІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про ВОЛОКНИСТІ РОСЛИНИ. Ілюстрації: фото  ВОЛОКНИСТИХ рослин. Анімація для переходу на двадцять шостий слайд.
Слайд 26. Заголовок: ТОНІЗУЮЧІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про ТОНІЗУЮЧІ РОСЛИНИ. Ілюстрації: фото  ТОНІЗУЮЧИХ рослин. Анімація для переходу на двадцять сьомий слайд.
Слайд 27. Заголовок: НАРКОТИЧНІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про наркотичні рослини. Ілюстрації: фото  наркотичні рослин. Анімація для переходу на двадцять восьмий слайд.
Слайд 28. Заголовок: КОРМОВІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про кормові рослини. Ілюстрації: фото  кормові рослин. Анімація для переходу на двадцять дев’ятий слайд.
Слайд 29. Заголовок: ЯДОВИТІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про ядовиті рослини. Ілюстрації: фото  ядовиті рослин. Анімація для переходу на тридцятий слайд.
Слайд 30. Заголовок: ПАРАЗИТУЮЧІ РОСЛИНИ. Текст: Повідомлення про ПАРАЗИТУЮЧІ рослини. Ілюстрації: фото  ПАРАЗИТУЮЧІ рослин. Анімація для переходу на тридцять перший слайд.

Слайд 31. Заголовок: Використані джерела інформації. Текст: Повідомлення про джерела інформації. Ілюстрації: фото і подяка за уважність слухачам від автора презентації.  

Немає коментарів:

Дописати коментар