вівторок, 18 квітня 2017 р.

Сценарій презентації: «Характеристики інформаційних технологій»




Завдання: Створити презентацію згідно таких умов:1)До кожного слайду застосувати переходи. 2) До кожного об’єкта вибрати доцільне дизайнерське вирішення.3) До текстових блоків застосувати шаблони списків. 4)Створити доцільну навігацію по слайдах за допомогою гіперпосилань між усіма слайдами.

Слайд 1. Заголовок «Які характеристики  інформаційних технологій?»  Ілюстрації: декілька брендів всесвітньо відомих ІТ-компаній, які співпрацюють з українськими ІТ-компаніями.
Слайд 2. Заголовок «Силіконова долина в США».    Ілюстрації: гарні офіси всесвітньо відомих ІТ-компаній, що розташовані в межах «Силіконової долини». 
Слайд 3. Заголовок:  Основні характеристики інформаційних технологій.
Текст:  1.Життєвий цикл ІТ на ринку інформаційних послуг; 2. Час на реалізацію всіх сегментів та кластерів ІТ; 3. Фінанси та ресурси для створення матеріальної бази та бази даних ІТ;  Ілюстрації: Різні інтерфейси  операційних систем для смартфонів.
Слайд 4. Заголовок:  Користувацькі характеристики інформаційних технологій.
Текст:   1.Кількість рівнів для освоєння користувацьких процесів ІТ;  2. Якість інтерфейсу ІТ, 3. Дизайн для форматування користувацьких прошарків  ІТ 4. Собівартість відкритого та закритого коду ІТ; Ілюстрації: Різні версії інтерфейсів операційних систем для ноутбуків.
Слайд 5. Заголовок:  Ресурси для  інформаційної технології.
Текст:   1.Здатність вчасно презентувати інформаційні продукти на різних платформах; 2.Наявність відновлюваних ресурсів для ІТ;   3. Точність прогнозу витрат невідновлюваних ресурсів для ІТ; Ілюстрації: Різні інтерфейси операційних систем для серверів.
Слайд 6. Заголовок:   Привабливість інформаційної технології.
Текст:   1.Цінність та привабливість ІТ в отриманні прибутку та зиску, у виграші часу; 2.Цінність і цікавість ІТ в отриманні нового знання, досвіду, результату проекту; 3.Цінність   ІТ в охопленні і  задоволенні усіх потреб та інтересів користувачів.  Ілюстрації: Відомі  ІТ- компанії та їхні програмні сервіси для обміну інформації.
Слайд 7. Заголовок:   Фактори, що впливають на ризики(небезпечні стани) в ІТ.
Текст:   1.Непередбаченість результатів впливів на ІТ;  2.Прірва між користувацьким сервісом і навичками користувачів;  3.Відкритість шляхів побудови впливів на ІТ в різних середовищах. Ілюстрації: Різні  ІТ- компанії та піктограми програмних сервісів.
Слайд 8. Заголовок:   База проходження процесів в ІТ для відновлення ресурсів. Текст:   Управління спільними ресурсами і рушійними силами на початкових станах запуску ІТ; Моделювання різних впливів і визначення нормативних доз для ІТ.  Ілюстрації: Різні  ІТ- компанії та піктограми програмних сервісів.
Слайд 9. Заголовок:   Вразливість непідготовлених користувачів на дозовані впливи та стани ІТ. Текст:   Діапазон станів ІТ в разі  ризику браку ресурсу. Діапазон станів ІТ в разі ризику порушення стійкості роботи. Ілюстрації: Різні  ІТ- компанії та їхні  сервіси.
Слайд 10. Заголовок:   Діапазон станів ІТ в разі ризику надмірної кількості ресурсу. Ілюстрації: Різні  ІТ- компанії та піктограми програмних сервісів.
Текст:   Час пошуку вирішення і керування ризиками знижує продуктивність ІТ;
Експертиза наслідків оновлення ІТ і відсів незручних станів в ІТ. Володіння кодами ІТ для внесення правок і виправлень;
Слайд 11. Заголовок:   Зрілість ІТ вимірюється накопиченим досвідом її реалізації в різних умовах; Ілюстрації: Різні  ІТ- компанії та їхні  сервіси.
Текст:   Динаміка спільнот, які використовують  дану ІТ в роботі з нульового рівня знань; Спільноти, що впливають на розвиток ІТ і формують концепцію просування ІТ.
Слайд 12. Заголовок:   Джерела інформації про ІТ. Текст: Список порталів ІТ- компаній.

Слайд 13. Заголовок: Автори презентації. Текст:  Список авторів. Дата створення. Клас.


Немає коментарів:

Дописати коментар