вівторок, 16 вересня 2014 р.

Запитання до теми «Текстові редактори»

Запитання до теми «Текстові  редактори»

Порція 1
1.  Скільки є способів завантажити програму Word?   Як це здійснити практично у кожному випадку? Які елементи можна розмістити на одну сторінку в MS Word? Як видалити горизотальну лінійку на сторінці в MS Word?
2. Перерахуйте складові  частини  вікна програми Word.  Які  графічні об’єкти  можна вставити в текстовий документ? Яку дію виконують такі набори клавіш: CTRL+XCTRL+CCTRL+VCTRL+ZCTRL+A,   Del+Shift? Що таке гіперпосилання в тексті?
3.  Які дії потрібно виконати перед початком набору тексту? Які властивості  тексту можна змінювати у програмі Word?  Як це зробити? Які властивості  гіпертексту у програмі Word?
4. Перерахуйте правила набору тексту.  Які є властивості абзаців у програмі Word?  Як  отримати швидку відповідь у  довідці    програми  Word? Яку дію виконують такі набори клавіш: CTRL+XCTRL+CCTRL+V?
5.   Які дії можна виконувати з рядками тексту?  Які є властивості  літер та слів у програмі Word? Що можна змінювати в абзаці?
6.   Які дії відносяться до опрацювання текстової інформації? Які є властивості  букв  у програмі Word?   Що можна змінювати в абзаці?  Як встановити пароль на текстовий документ? 
                                            Порція 2
7.  Що таке створення текстового документа?  Якими способами можна виправляти помилки у тексті?  Що можна змінювати в абзаці? Як видалити вертикальну лінійку на сторінці в MS Word?
8.  Що таке редагування текстового документа?  Як швидко можна замінити одне слово, що зустрічається у тексті на інше слово? Як змінити  англійську мову  набору тексту  на іспанську мову? Що таке гіпертекст?
9.   Що таке форматування текстового документа?  Як стильно оформити заголовки у тексті?  Що можна змінювати в абзаці?
10.   Що таке макетування текстового документа?   Як швидко оформити зміст тексту? Що таке гіпертекст?
11.   Що таке друкування текстового документа?  Як задати друкування тільки певної кількості сторінок із усього тексту? Яку дію виконують такі набори клавіш: CTRL+XCTRL+CCTRL+VCTRL+ZCTRL+ACTRL+Y?
12.   Що таке  редактор формул?  Як вставити формулу у текст? Які ще об’єкти можна вставляти в текст? Що таке колонтитули? Як встановити пароль на текстовий документ? 

Порція 3
13. Що таке абзац?  Як вирівняти  усі абзаци у тексті? Які властивості абзаців  можна змінювати у у програмі Word?  Яку дію виконують такі набори клавіш: CTRL+XCTRL+CCTRL+VCTRL+ZCTRL+ACTRL+YCTRL+Esc?  
14.   Які шрифти підтримують графічні зображення?  Як змінити шрифт  та розмір написання тексту?
15.  Які дії треба виконати, щоб вставити графічний символ в текст?  Як можна змінювати цей символ? 
16.   Як можна вирівнювати абзаци?  Як вставити символи, що відсутні на клавіатурі, у текст?
17.  Що таке лівий відступи? Що таке колонтитули?  Як змінювати колонтитули?  Що таке гіпертекст?
18.  Що таке правий виступ?  Які  види ілюстрацій можна вставити у текстовий документ? Як видалити вертикальну лінійку на сторінці в MS Word? Як встановити пароль на текстовий документ? 

                                           Порція 4
19.  Які типи інтервалів є між абзацами?  Які  види ілюстрацій можна вставити у текстовий документ? Як видалити горизотальну лінійку на сторінці в MS Word?
20.  Які інтервали є між рядками?  Які  об’єкти  можна вставити у текстовий документ?
21.  Що ви знаєте про роботу з колонками?  Як змінити кількість колонок  у тексті? Що таке гіперпосилання?
22.  Як вставити таблицю? Як   зробити об’єднання декількох комірок в одну?  Що таке гіпертекст?
23.  Як вставити новий стовпчик у таблицю?  Як вставити новий рядок  у таблицю?  Як і скількома способами можна вирівнювати текст у комірці таблиці?  Як змінити  вірменську мову  набору тексту  на італійську  мову?
24.  Як розмістити текст в колонки?  Як змінити напрямок написання тексту у комірці таблиці? Як встановити пароль на текстовий документ? 

                                Порція 5
25.  Як в текстовий документ вставити малюнок із колекції? Як розташувати  малюнок   під  текстом? 
26.  Як викликати діалогове вікно колекції  WordArt?  Як можна змінювати властивості слів  у  WordArt? 
27.  Як редагувати розміри та положення малюнка у тексті?  Які властивості  графічних символів можна змінювати у програмі Word?   Як швидко змінити маленькі  букви на  великі букви у тексті?
28.  Як скопіювати малюнок  із однієї сторінки і вставити її на другу сторінку? Що таке гіпертекст?
29. Які дії може  виконати буфер обміну у програмі Word? Яку дію виконують такі набори клавіш:
CTRL+X,  CTRL+C,  CTRL+V,  CTRL+Z,  CTRL+A,  CTRL+Y,  CTRL+Esc,    Del+Shift? Що таке гіпертекст?
30. Як змінювати базові функції середовища текстового редактора?  Що таке гіпертекст? Як видалити горизотальну лінійку на сторінці в MS Word? Як встановити пароль на текстовий документ? 

                                   Порція 6
31. Що означає тип  текстового  документа? Які існують типи текстових документів у програмі Word?
32.  Які дії можна виконати у вкладці  «Файл» у програмі Word?  Як ці дії застосувати у роботі?
33.  Які дії можна виконати у вкладці  «Главная» у програмі Word?  Як ці дії застосувати у роботі?
34.  Які дії можна виконати у вкладці  «Вставка» у програмі Word? Як ці дії застосувати у роботі?
35.  Які дії можна виконати у вкладці  «Разметка страницы» у програмі Word?  Як ці дії застосувати у роботі?  Як видалити горизотальну лінійку на сторінці в MS Word?   
 36.  Які дії можна виконати у вкладці  «Рецензирование» у програмі Word?    Як ці дії застосувати у роботі? Як ці дії застосувати у роботі? Як змінити  вірменську мову  набору тексту  на італійську  мову? Як встановити пароль на текстовий документ? 

                                 Порція 7
37.  Які дії можна виконати у вкладці  «Вид» у програмі Word?  Як ці дії застосувати у роботі?  
38.  Які дії можна виконати у вкладці  «Ссылки» у програмі Word?  Як ці дії застосувати у роботі?
39.  Які дії можна виконати у вкладці  «Ссылки» у програмі Word? Як ці дії застосувати у роботі?
40. Які є способи виділення усієї таблиці?   Які є способи виділення двох рядків у таблиці?  Як ці дії застосувати у роботі?  Як змінити  французьку мову  набору тексту  на польську  мову?

41. Як  можна тільки  окрему  клітинку таблиці розділити на три комірки, що розташовані   в один стовпчик? Як ці дії застосувати у роботі?  Як змінити  грузинську мову  набору тексту  на грецьку мову?
42. Як встановити пароль на текстовий документ? 

Немає коментарів:

Дописати коментар