понеділок, 17 вересня 2018 р.

Від Інтернету людей до Інтернету речей





Практична робота  «Від Інтернету людей до Інтернету речей»
Завдання. Самостійно створити презентацію згідно сценарію.

СЦЕНАРІЙ ПРЕЗЕНТАЦІЇ  «Від Інтернету людей до Інтернету речей»

Слайд 1. Заголовок(розмір: 49 пт): Від Інтернету людей до Інтернету речей (анімований). Підзаголовок(розмір: 43 пт): П.І.Б учня, котрий створює презентацію, клас, дата створення. Ілюстрації: анімоване фото, що містить емблеми електронних середовищ для  Інтренету речей та тобто. Анімація для переходу на другий слайд.
Слайд 2. Заголовок: Що означає термін «Інтернет людей»? Текст(розмір: 24 пт): зміст і призначення  Інтернету для людини.  Ілюстрації: схема змісту персональних мереж(без анімації). Анімація для переходу на третій слайд.
Слайд 3. Заголовок: Що означає термін «Інтернет речей»? Текст: зміст та призначення електронних середовищ для розумних речей. Ілюстрації: анімація у вигляді швидкої зміни декількох ілюстрацій, на яких є розумні речі. Анімація для переходу на четвертий слайд.
Слайд 4. Заголовок: Що означає термін «Розумне місто»? Текст: зміст та призначення розумних міст  в Інтернет речах. Ілюстрації: ілюстрація зразків розумних міст. Анімація для переходу на п’ятий слайд.
Слайд 5. Заголовок: Що означає термін «Інтернет нано-речей»? Текст: Зміст та призначення Інтернет нано-речей. Ілюстрації: Мережні додатки хмарного сервісу. Список хмарних додатків. Анімація для переходу на 6 слайд.
Слайд 6. Заголовок:   Які способи взаємодії людини з Інтернет речима?  Текст:  Зміст і призначення електронного зв’язку з Інтернет речима. Ілюстрації: зразки електронних взаємодій в суспільстві. Анімація для переходу на 7 слайд.
Слайд 7. Заголовок: Що означає термін «когнітивний Інтернет речей»? Текст:  способи організації навігації  мережі Інтернет речей. Ілюстрації: скріншот змісту персональної бази знань. Анімація для переходу на 8 слайд.
Слайд 8. Заголовок(з анімацією):  Для чого потрібний  «рівень сенсорів в Інтернеті речей»? Текст:  Зміст і призначення сернсорів в мережі? Ілюстрації: скріншот  зразків сенсорів в мережі Інтернет речей? Анімація для переходу на 9 слайд.
Слайд 9. Заголовок(з анімацією):  Для чого потрібний  «рівень шлюзів та мереж» в Інтернеті речей»? Текст: Перелік можливостей  міжмашинних комунікацій. Ілюстрації: скріншот використання розумних речей в суспільстві. Анімація для переходу на 10 слайд.
Слайд 10. Заголовок(з анімацією):  Для чого потрібний  «сервісний рівень в Інтернеті речей»? Текст: зміст та призначення програмного сервісу в Інтернеті речей.  Ілюстрації: скріншот   програмного сервісу Інтернету речей. Анімація для переходу на 11 слайд.
Слайд 11. Заголовок: Як  використати рівень додатків Інтернету речей? Текст: зміст та призначення рівня додатків Інтернету речей . Ілюстрації: додатки для Інтернету речей. Анімація для переходу на 12 слайд.
Слайд 12. Заголовок(з анімацією):   Як  використати безкоштовний протокол НТТР в якості  традиційних WWW-послуг?  Текст: Перелік традиційних WWW-послуг. Ілюстрації: скріншот сторінки, на якій відображено традиційні WWW-послуг. Анімація для переходу на 13 слайд.
Слайд 13. Заголовок(з анімацією):  Як адаптувати персональну хмару до наявного оточення Інтернет речей? Текст: Перелік  он-лайн процесорів для роботи в мережі. Ілюстрації: скріншот вікна онлайн процесорів в мережі. Перехід на 14 слайд.
Слайд 14. Заголовок(з анімацією):  Які  є способи взаємодії  з оточенням Інтернет речей? Текст: Перелік  он-лайн календарів для взаємодії з Інтернет речами. Ілюстрації: скріншот вікна онлайн календарів з планами взаємодії з Інтернет речами.

Немає коментарів:

Дописати коментар