вівторок, 25 вересня 2018 р.

Електронне урядування


Практична робота  «Електронне урядування»
Завдання. Самостійно створити презентацію згідно сценарію.
СЦЕНАРІЙ УЧНІВСЬКОЇ  ПРЕЗЕНТАЦІЇ  «Електронне урядування»

Слайд 1(застосувати до слайдів довільний стиль фону ). Заголовок(розмір: 47 пт): Електронне урядування (анімований). Підзаголовок(розмір: 35 пт): П.І.Б учня, котрий створює презентацію, клас, дата створення. Ілюстрації: фото палітурки  Конституції  України. . Анімація для переходу на другий слайд.

Слайд 2. Заголовок: Що означає термін «електронне урядування»? Текст(розмір: 24 пт): відомості про взаємодію між громадянами та владою. Ілюстрації:  скріншот сайтів взаємодії між  владою і  громадянами (без анімації). Анімація для переходу на третій слайд.

Слайд 3. Заголовок: Що  означає термін «громадська організація»? Текст: відомості про громадські організації України. Ілюстрації:  скріншот сайтів взаємодії між  владою і  громадськими організаціями. Анімація для переходу на четвертий слайд.
Слайд 4. Заголовок: Які інформаційні процеси відбуваються під час урядування? Текст: відомості  про урядовий сайт України. Ілюстрації:  скріншот головної сторінки  урядового сайту. Анімація для переходу на п’ятий слайд.
Слайд 5. Заголовок: Що означає термін «юридична особа»? Текст: відомості про  статус юридичних осіб в Україні. Ілюстрації:  скріншот сайту юридичної особи. Анімація для переходу на 6 слайд.
Слайд 6. Заголовок:   Що означає термін «інформаційна взаємодія між органами влади»?  Текст: відомості про  інформаційну взаємодію органів влади.  Ілюстрації:  скріншот сайту міністерства освіти та науки. Анімація для переходу на 7 слайд.
Слайд 7. Заголовок: Що означає термін «електронний уряд»?  Текст: відомості про структуру е-уряду. Ілюстрації:  схема  е-уряду. Анімація для переходу на 8 слайд.
Слайд 8. Заголовок(з анімацією):  Як громадяни  можуть  використовувати  «електронну демократію»? Текст:  Перелік  способів використання е-демократії? Ілюстрації: скріншот сайтів електронних торгів. Анімація для переходу на 9 слайд.
Слайд 9. Заголовок(з анімацією):  Які функції е-урядування? Текст: Перелік функцій е-урядування. Ілюстрації:  схема е-урядування в Україні. Анімація для переходу на 10 слайд.
Слайд 10. Заголовок(з анімацією):  Державне агентство з електронного урядування в Україні.   Текст: відомості про програми  е-урядування?  Ілюстрації: Структура державного агентства  е-урядування. Анімація для переходу на 11 слайд.
Слайд 11. Заголовок: Які існують моделі е-урядування? Текст: відомості про моделі е-урядування. Ілюстрації:  схема рівні  е-урядування. Анімація для переходу на 12 слайд.
Слайд 12. Заголовок(з анімацією): Яким чином  громадяни  можуть отримати адміністративні послуги ? Текст: Перелік  можливих  адміністративних послуг під час самоврядування. Ілюстрації: фото  робота  помічника . Анімація для переходу на 13 слайд.
Слайд 13. Заголовок(з анімацією): Що означає термін «електронні послуги»? Текст: Перелік  електронних послуг в Україні. Ілюстрації: зразки електронних послуг.
Слайд 14. Заголовок(з анімацією): Що означає термін «електронний запис» на виконання ЗНО? Текст: Схема реєстрації на ЗНО. Ілюстрації: схема локальної взаємодії між абітурієнтом та центром ЗНО. Анімація для переходу на 15 слайд.
Слайд 15. Заголовок(з анімацією): Що означає термін «електронна черга»?  Текст: Відповідь на запитання «Які завдання електронного урядування?
.

Немає коментарів:

Дописати коментар